Home
Doe mee
Contact
Winnaars
Planning
Partners

Veel gestelde vragen

FAQ

1. Hoe kan ik mijn stem uitbrengen en de folders beoordelen?

Stemmen kan via de button op de homepage en via www.bestefolderawards.nl/stemmen. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm.

2. Kost het geld als ik wil stemmen?

Nee. Het stemmen is kosteloos.

3. Waarom zou ik meedoen aan de verkiezing?

Als je meedoet aan de verkiezing maak je kans op leuke prijzen. Daarnaast help je een groot aantal folderaars aan belangrijke informatie voor het verbeteren van hun folder. Ook help je jouw favoriete folder in de strijd om de ‘Beste Folder Awards’.

4. Wanneer worden de winnaars van de prijzen bekendgemaakt?

De winnaars van de consumentenprijzen worden bekendgemaakt na afloop van de verkiezing, in week 24. Zij worden benaderd via e-mail door Q&A.

5. In welke periode kan ik stemmen?

Je kunt stemmen vanaf 10 maart tot en met 5 mei 2022.

6. Is mijn stem anoniem?

Ja, je stem is anoniem. Je emailadres wordt niet getoond op de website (zie ook vraag 7), en evenmin getoond aan de folderaars, noch aan andere derden. We gebruiken een aantal gegevens (geslacht, leeftijd en viercijferige-postcode) alleen om op groepsniveau uit te kunnen splitsen. Zodat je bijvoorbeeld de beoordelingen/stemmen van de groep 'mannen' kunt vergelijken met de groep 'vrouwen'.

7. Wat wordt er met mijn e-mailadres gedaan?

Het e-mailadres wordt gebruikt om je een bevestiging te sturen, nadat je jouw stem hebt uitgebracht. Daarnaast informeren wij je in een e-mail over de prijswinnaars. In het privacy statement is hier meer over te lezen.

8. Kan ik na de verkiezing de resultaten bekijken?

Na de verkiezing worden de resultaten op de website gepubliceerd.

STAAT JE ANTWOORD ER NIET BIJ?

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Wordt jouw vraag hier niet behandeld, dan kun je ons een e-mail sturen. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.